Recensie

Geef uw mening over ons werk !

Reacties  

#19 Dawn Henderson 25-04-2022 19:16
Wij zijn al jaren enorm tevreden over het werk van Vladimir. Van een kleine fietsenoverkapp ing tot een volledige verbouwing van 2 verdiepingen, Vladimir levert altijd fantastisch werk. Hij is een allrounder en kijkt met die blik. Met Vladimir geen verschillende klussers die langs elkaar heen werken. Of hij nu stuct, een waterleiding omlegt, electra aanlegt, of schildert.. je krijgt echt topwerk.
Het enige nadeel is dat hij zo populair is. Het kan even duren voordat hij tijd voor je heeft:) Maar dat wachten is dan zeker de moeite waard.
Citeer
#18 Sergey 13-03-2021 13:31
Ik raad Vladimyr aan als een professional die de details van verschillende reparatieproces sen doorneemt. Als je het snel en efficiënt wilt doen, neem dan contact met hem op voor hulp. Alles zal heel goed worden gedaan.
Citeer
#17 Aram 16-01-2020 15:54
Beste klussen man.
Zeer nauwkeurig. Werkt netjes. Alle klusjes heel goed uitgevoerd ! heel blij mee Thnx ...
Citeer
#16 Lydie 11-05-2019 13:37
Vladimir, je hebt uitstekend werk geleverd - en zo snel.
Je bent een echte vakman, dank je wel.
Citeer
#15 Mary 18-02-2019 14:55
Beste Vladimir, ik wil je nogmaals bedanken voor het leggen van de laminaatvloer op de tussenverdiepin g. Het is prachtig geworden! Je hebt in alle opzichten geweldig werk geleverd. Je bent een enorm harde werker, en heel serieus in wat je doet.
Citeer
#14 Liesbeth en wouter 27-01-2018 20:10
Bij ons is de slaapkamer helemaal vernieuwd door Vladimir en Gena. Verven ,behang,plinten ,kast in-en uit elkaar. Super strak en tot in de details afgewerkt. Er wordt heel hard gewerkt. Gena onderhoudt ons huis al 13 jaar en nog steeds ,dat zegt waarschijnlijk wel genoeg.
Citeer
#13 Bike Totaal Van Huls 04-04-2016 09:40
Vladimir heeft vorig jaar diverse afwerk werkzaamheden gedaan in onze nieuwe winkel in Sassenheim. Ook dit jaar heeft hij ons weer uitstekend geholpen bij de afbouw en afwerking van onze nieuwe winkel in Leiden. In 1 woord: vakwerk. Bedankt!
Citeer
#12 Robert Emmen 09-10-2015 12:24
Vladimir en zijn broer hebben drie jaar geleden ons huis van binnen (muur uitgebroken, parketvloer geschuurd en herlakt) en buiten (gehele buitenboel geverfd, tuin voor en achter fraai "besteend") perfect opgeknapt. Daarom hebben wij Vladimir zonder enige aarzeling weer gevraagd om komende maand onze volgende verbouwklus uit te voeren: een nieuwe keuken op een andere plek dan de huidige keuken in huis plaatsen en de dan vrijgekomen oude keukenondervloe r te herstellen. We weten het zeker: ook deze verbouwing wordt weer fantastisch en zorgvuldig uitgevoerd!
Margriet er Robert Emmen
Citeer
#11 katja 16-03-2015 21:02
Vladimir heeft bij ons de dag na onze verhuizing lampen opgehangen, wc garnituur geplaatst, de bel gemaakt, gordijnrails opgehangen etc... We waren in een middag van al deze klusjes af, perfect. Vladimir is een hele harder werker, bedankt voor je hulp.
Citeer
#10 Andrė en Sandra 02-01-2015 19:32
Beste Vladimir en Gena,
Dank voor het werk. Onze badkamer en hal zijn prachtig! Wij zijn er erg blij mee.
Jullie hebben heel secuur en netjes gewerkt en het eindresultaat is van een kwalitatief hoog niveau.
Als wij nog een klus hebben, zoeken wij zeker weten weer contact met jullie.
Citeer

Plaats reactie

Schildersbedrijf

Schildersbedrijf Amsterdam
Schildersbedrijf Delft
Schildersbedrijf Den Haag
Schildersbedrijf Haarlem
Schildersbedrijf Leiden
Schildersbedrijf Leidschendam
Schildersbedrijf Nootdorp
Schildersbedrijf Pijnacker
Schildersbedrijf Rijswijk
Schildersbedrijf Rotterdam
Schildersbedrijf Utrecht
Schildersbedrijf Voorburg
Schildersbedrijf Voorschoten
Schildersbedrijf Wassenaar
Schildersbedrijf Wateringen
Schildersbedrijf Zoetermeer